About Mary

About Mary

Marilyn De Smet, gevestigd in Leuven, belichaamt een unieke samensmelting van abstracte fotografie en de ongetemde kracht van de natuur. Haar overgang van professioneel reportagefotografe naar beeldende kunstenaar heeft haar in staat gesteld om diepgaande artistieke expressies te verkennen, waarbij ze de essentie van de natuur vastlegt in elk kunstwerk.


Centraal in haar oeuvre staat een fascinatie voor de vier basiselementen: water, aarde, vuur en lucht. Deze elementen vormen de ruggengraat van haar kunst, waarbij ze de kijker uitnodigt om hun eigen intuïtie en interpretaties te verkennen. Haar abstracte fotografische kunst daagt de perceptie uit, speelt met licht en schaduw, en vervaagt de grenzen tussen realiteit en abstractie.


Naast haar fotografische werken heeft Marilyn een diepe waardering voor sculpturen en objecten gemaakt van natuurlijke materialen. Ze transformeert ruwe, natuurlijke vormen in kunstwerken die zowel esthetisch als betekenisvol zijn, waardoor een diepe connectie met de aarde wordt gelegd.


Marilyn's missie is helder en onwankelbaar: de kloof tussen mens en natuur overbruggen door middel van kunst. Ze streeft ernaar om met elk werk een dialoog te creëren, om de kijker uit te dagen en te inspireren. Elk stuk is een uitnodiging om de wereld op een nieuwe, verfrissende manier te zien.


Gelegen in het hart van Leuven, nodigt Marilyn's atelier je uit om haar wereld te betreden. Een wereld waar kunst en natuur samenkomen, waar innovatie en traditie hand in hand gaan, en waar elke creatie een uniek verhaal vertelt.About Mary
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x