Marilyn De Smet

Vernissage HARA + FLUX

In het weekend van 19 en 20 oktober 2019 wordt de showroom van BMW JUMA in Leuven omgetoverd tot een expositieruimte voor HARA | FLUX. 

 

Toen kunstfotografe Marilyn De Smet en beeldend kunstenares Nicky Myny elkaar ontmoetten, bleken de twee creatieve zielen eenzelfde visie te delen over kunst en de kracht van het creëren: dé match voor een duo-expositie!

 

Ze bundelen hun krachten en vertalen deze in een tentoonstelling waar ze een reeks nieuwe werken in primeur zullen voorstellen aan het publiek:

 

FLUX, een bijzondere collectie beeldend werk van Nicky Myny. 

De dagelijkse flow van het leven, prikkels, momentopnames en eerlijke emoties, intuïtief omgezet in beelden. Samen met onder andere bekende muzikanten worden kunstzinnige dynamische portretten gemaakt die via zelfexpressie en co-creatie tot stand komen. Centraal staat de verwondering over de kleine dingen, het stilstaan om vooruit te gaan.”

Nicky schildert, ontwerpt en co-creëert in ARTKOM, een inspirerend loft-atelier dat ondertussen uitgroeide tot kunstzinnige ontmoetingsplaats voor een kruisbestuiving tussen beeldend werk, mode en muziek. 


HARA, een beklijvende fototentoonstelling van Marilyn De Smet. 

Het resultaat is een abstracte reeks beelden waarin ze het water vastlegt op momenten die met het blote oog niet zichtbaar zijn. De kunstwerken bevatten enorm veel beweging en structuur waardoor ze net schilderijen lijken. Stil, kleurrijk en krachtig. HARA legt het woeste water stil en laat subtiele golvingen spreken. 

Marilyn De Smet staat bekend als kunstfotografe. Ze laat zich inspireren door de kracht van de zee die ze als geen ander weet vast te leggen tijdens haar surftrips in onder meer Marokko en Mentawais.

 


PROGRAMMA

Zaterdag 19 oktober 2019, 20u00 - 23u00: vernissage op uitnodiging.

Zondag 20 oktober 2019, 10u00 - 18u00: vrije toegang.


Adres:

Brusselsesteenweg 72, 3020 Herentkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x