Marilyn De Smet

Infantasy

2018-2019 | INFANTASY COLLECTIE | MARILYN DE SMET

De Infantasy collectie is tot stand gekomen om de fantasiewereld van onze kinderen te beschermen en ze mee te nemen naar de natuurlijke habitat van wilde dieren.

De leeuw, de pinguïns, de zebra, de buffel, de olifant, de giraf, de dolfijnen… wilde dieren die tot de verbeelding spreken. Als ouders leren we onze kinderen om in de realiteit te leven. Beetje bij beetje verliezen we de kracht van fantasie en zijn we op zoek naar manieren om te ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. De Infantasy collectie is fotokunst voor kleine en grote kinderenen voor grote mensen met verbeelding. De 3 kleine miniatuurdiertjes op de fotokader kijken samen met jou mee naar de foto waardoor de dialoog spontaan op gang komt.

MAKING OFF

Marilyn De Smet ging op ontdekking naar Zuid-Afrika en Indonesië en kwam terug met een indrukwekkende collectie dierenfoto’s. Dieren in hun natuurlijke habitat. Back tot basics. Ze maakte een zorgvuldige selectie van 11 kunstfoto’s die ingekaderd worden met een handgemaakte houten fotokader by Wøti. De 3 miniatuurdiertjes geven een extra touch aan de foto’s en prikkelen de fantasie. Getest en goedgekeurd door kleine en grote kinderen.

“Verhalen verzinnen. Zorgeloos zingen. Spelletjes spelen. Met de elfkoppige fotoreeks Infantasy wil ik terug naar de kindertijd. Ruimte maken voor fantasie. Een komisch duo giraffen, een vrolijke bende pinguïns of een leeuw die je recht in de ogen aanstaart…. welke limited edition foto kies jij?”


 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x