batiment A

Batiment A

Batiment A (mail - facebook - instagram) is de samenwerking van verschillende kunstenaars en creatieve professionelen die een gebouw delen in de J.P. Minckelerstraat 64 in Leuven.

Batiment A is een bottem-up samenwerking van verschillende kunstenaars en makers. In onze werking staat het delen van expertise, technieken, materialen en van netwerken centraal. Schilderkunst, 3D- ontwerp, videokunst, couture, mediakunst, design en muziek resideren allemaal onder één dak. Ondanks deze superdiversiteit realiseren we al vier jaar, naast ieders autonome praktijk, een synergie tussen verschillende leden en diverse ambachten. Batiment A heeft zo een stevige methodiek en structuur ontwikkeld rond samenwerken en samenhuizen, die op langere termijn uitgebreid kan worden naar andere makers en bredere contexten.
Batiment A is momenteel gelegen aan Sint-Maartensdal in het centrum van Leuven en omvat verschillende werkplaatsen, collectieve ruimtes en bureau’s.

Batiment A op zoek

BATIMENT A is op zoek naar creatieve organisaties en kunstenaars, de werkplekken kunnen onmiddellijk ingevuld worden. Gelieve je aan te melden via onze open call.


Batiment A: Welke kunstenaar?


Batiment A - kunst leuven

Batiment A - kunst leuven

batiment A

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x