Marilyn De Smet

About

Marilyn De Smet laat de fantasie spreken door middel van abstracte, natuurbeelden en onderwaterbeelden met een romantische touch.

Puur & Passie

Kunstfotograaf Marilyn De Smet staat puur en vol passie in het leven. De verwondering over zoveel natuurpracht en de intense momenten die ze beleeft met mensen, wil ze letterlijk en figuurlijk vastklikken en delen. Fotografie komt heel natuurlijk op haar pad en ze gaat met haar fototoestel in dialoog met de wereld. De wereld in al zijn natuurlijke schoonheid.

Sfeer & Emoties

Sinds 2011 vertelt Marilyn De Smet verhalen zonder woorden, maar met sterke beelden onder het label About Mary. Ze is een veelgevraagd huwelijksfotograaf, maakt familieportretten, excentrieke modereportages en specialiseert zich in zakelijke bedrijfsfotografieen eventfotografie. Van dromerig tot haarscherp, van experimenteel tot sentimenteel, van kleurrijk tot stil. Geen studiowerk, geen scenario’s, maar wel de spontaniteit van mensen, sfeer en emoties.

Kunst & Natuur

In 2017 drukt Marilyn de pauzeknop van About Mary stevig in. Ze stapt in het kunstenaarscollectief Batiment A in Leuven en laat zich meedrijven op de creatieve golf van kunstenaars uit verschillende disciplines om kunstfotografie en natuurfotografiete exploreren in de breedte en in de diepte. Een antwoord op de continue en vluchtige beeldenstroom die sociale media heet. Als kunstfotograafwil ze vertragen, verdiepen, inspireren en ontroeren.

In haar kunstcollecties combineert Marilyn De Smet haar ervaring en expertise als fotograaf met haar liefde voor water en de natuur. Dit resulteert in 3 krachtige fotocollecties: HARA, LAUT & INFANTASY.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x